O Nas

W DWM Food Law dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali usługi najwyższej jakości.

O Firmie

Firma została założona w 2019 roku przez mgr inż. Donatę Weigel-Muszyńską. Jest ona absolwentką Wydziału Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Akademii Rolniczej we Wrocławiu (obecnie Uniwersytet Przyrodniczy). W swojej karierze zawodowej pracowała jako technolog w zakładach mięsnych i  w firmie cateringowej. Od 2004r. zajmuje się prawem żywnościowym.  W tym czasie stale pogłębiała znajomości wciąż zmieniających się przepisów prawa i doskonaliła swoje kompetencje poprzez liczne szkolenia i konferencje.

Zespół

Donata Weigel-Muszyńska

Jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Akademii Rolniczej we Wrocławiu (obecnie Uniwersytet Przyrodniczy). Studia skończyłam w 1996r i od tamtej pory pracuję z w branży spożywczej. W swojej karierze zawodowej pracowałam jako technolog w zakładach mięsnych i w firmie cateringowej. Znam więc pracę od strony produkcji żywności i związane z nią problemy. Od 2004r. zajmuję się prawem żywnościowym. W tym czasie stale pogłębiałam znajomość wciąż zmieniających się przepisów prawa i doskonaliłam swoje kompetencje poprzez liczne szkolenia i konferencje. Obecnie, posiadając odpowiednią wiedzę i doświadczenie zajęłam się doradztwem w zakresie prawa żywnościowego.